یخچال یکی از مهم ترین وسیله ها در آشپز خانه می باشد و تمیزی و بهداشت آن بسیار حائز اهمیت است.
-برای شروع، یخچال تان را از برق بکشید. با وجودی که قفسه ها و کشو های پلاستیکی که هنوز سرد هستند را می توان با آب گرم و مایع ظرفشویی شست، قسمت های سرامیکی و شیشه ای بدون هم دما شدن با محیط بیرون از یخچال احتمال ترک برداشتن دارند.
محتویات یخچال فریزر را در یک سردکننده ی موقتی قرار دهید. بسته های تاریخ گذشته و سایر مواد غذایی که دیگر تازه نیستند را دور بریزید.
-تمام قفسه ها و کشوهای قابل جدا شدن را دربیاورید . تمام وسایل یخچال را با مایع ظرفشویی تمیز کنید.
توجه داشته باشید که شیشه ها را با آب داغ نشورید زیرا امکان ترک خوردن و شکستن آنها وجود دارد .
برای از بین بردن لکه های سر سخت از محلول آمونیاک استفاده کنید . ۱ واحد آمونیاک را با ۵ واحد آب داغ مخلوط کنید و وسایل را قبل از شستشو در آنها خیس کنید .
همچنین قبل از گذاشتن قطعات یخچال حتما کاملا آنها را خشک کنید .
داخل یخچال را با یکی از مواد زیر با یک اسفنج یا ابر نرم تمیز کنید .
١- ٢قاشق غذاخوری جوش شیرین و یک لیتر آب داغ مخلوط کنید .
٢- ١واحد سرکه سیب با ۳ واحد آب داغ مخلوط کنید .
٣-برای لکه های سر سخت میتوانید از خمیر دندان معمولی ( غیر ژله ای ) استفاده نمایید .
جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت اف ایکس سنتر مراجعه کنید